27 de juliol 2007

Joventut al poder!

Hem de deixar passar al jovent. Jo sóc de la generació dels 40s. Durant molt anys, en aquest país ha governat una gernació de polítics provinents de la transició democràtica que s'han situat inamovibles en situació de poder, ja sigui en posicions polítiques com empresarials privilegiades.
Al voltant d'aquests, i possiblement perquè aquesta gent van viure i conduir una situació complicada, hi va crèixer una generació submissa i dominada. Són la generació dels 50s.
Degut a aquesta debilitat de caràcter, producte de la seva formació tan emparada, els actuals conductors del país ho està fent francament malament i a més els costa deixar la cadira. Em remou l'estòmac veure algunes fotografies dels nous consistoris, municipals o comarcals, on hi veig dinosaures en retirada daurada.
Ja va sent hora, que deixem fer a la generació dels 30s. És el seu moment. És la generació més ben preparada de la història del nostre país. Són gent formada en la democràcia i en la cultura de la pau. Que no tenen experiència? Nosaltres els acompanyarem, per això hi som.
Hem treballat molt, hem patit alguna clatellada important, personal i laboral, i no estem per passar a davant de tot. Podem estar força endavant, però a davant de tot han d'estar-hi ells. Els bons de veritat, els que encara no s'han pelat els genolls. I nosaltres per ajudar-los a aixecar-se i continuar. I el país amunt!

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys