16 de novembre 2007

Cortines de fum

Els mitjans de comunicació estan manipulats pels governs, això vol dir que rebem una informació manipulada. En conseqüència, les opinions que prenem són errònies perquè estan mal basades.

A Catalunya, últimament ens estem acostumant a que ens aixequin cortines de fum per evitar que els catalans pensem en allò que realment ens preocupa. Veient les vagues que s'estan duent a terme aquests dies a Alemanya i a França ens adonem que els nostres veïns no estan d'orgues, i que per molt menys munten un tinglado monumental.

Però, en general, surt un periodista comença a parlar de que en Carod ha dit això o allò altra, i tots enganxats a la discusió. En Carod inclòs. I l'escàndol de rodalies i el TGV a segon terme.

Algú parla de les inversions de l'Estat a Catalunya. Surt algun periodista i posa en portada la patètica discusió del Rei amb en Chaves. I ja tenim les inversions a les pàgines dels anuncis classificats.

A l'estranger passa el mateix. O algú es creu que en Chaves ha parlat tant de les inversions espanyoles i del Rei perquè creu que té raó? A continuació he penjat un video que mostra el perquè a en Chaves li interessava amplificar la seva discussió amb l'Estat Espanyol.

Hem de ser crítics, no ens hem de creure res. Hem de contrastar les notícies, i sobretot centrar-nos en allò que és important. I què és important? Allò que condiciona el nostre present, però sobretot que hipoteca el nostre futur. I no ens deixem enredar, que ja estem cansats de gent que prometi coses. Potser està arribant el moment que anem al gra i no ens deixem alienar. Això sí, el Barça ha de guanyar-ho tot perquè si el Barça va malament no podem pensar en allò important.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Bonissim el video i la cançò. I per suposat el Post

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys